Kan man spare på elprisen?

Et af de spørgsmål, vi tit får stillet hos Gul Strøm, er, om man kan spare penge på elprisen ved at skifte til os. I Danmark består langt størstedelen af elprisen af skatter og afgifter til staten – op mod 70 pct. for at være helt præcis. Dertil kommer den afgift, netselskaberne skal have for at transportere strømmen til dig. De indgår selvfølgelig også i den samlede elpris.

Faktisk udgør den rå elpris – strøm og abonnement – kun i omegnen af 13 pct. af den samlede regning.

Derfor kan der nu godt være penge at spare. Hos Gul Strøm er vi meget bevidste om at holde vores omkostninger nede, så vi også kan holde din elpris nede.

Når du er kunde hos Gul Strøm deltager du desuden helt automatisk i El-spillet. Vi hver måned trækker lod om blandt andet skattefrie kroner, rejser, elektronik, oplevelser og dagligvarer. Førstepræmien hver måned er 50.000 kroner kontant. Du optjener ekstra lodder hver måned. Det koster ikke ekstra at deltage. El-spillet er en del af din samlede elpris.

Tilbage til spørgsmålet: Kan man spare penge på elprisen ved at skifte til Gul Strøm? Ja, men du skal ikke forvente de helt store besparelser. Elprisen er stort set den samme uanset hvilken leverandør, du vælger, men hos Gul Strøm får du chancen for, at det bliver lidt sjovere at være elkunde.