ENKEL EL OG VINDERCHANCER

Som alle andre energiselskaber handler Gul Strøm el på den nordiske børs, Nordpool. Strømmen sælger vi til dig til en pris, du kan overskue. Det er nemt for dig at skifte. Gul Strøm klarer alt det praktiske - og så deltager du helt automatisk i vores lodtrækning, hvor der hver anden måned er 50.000 skattefrie kroner højkant.

Gul Strøm - ung og erfaren

Gul Strøm blev startet i 2013 af den samme ejerkreds, der etablerede Natur-Energi i 2008. Den erfaring bruger vi i vores hverdag på at gøre det nemt og bekvemt for dig at være kunde hos os. Vi står for alt det praktiske, hvis du vælger Gul Strøm. Sådan bliver du kunde.

Da Gul Strøm startede var der ét produkt på hylden: Strøm til indkøbspris + en månedlig handelsomkostning. Vi ville gøre det billigt at handle strøm. Missionen lykkedes. Flere af de tidligere monopolselskaber fulgte trop og kopierede vores produkt.

I dag er vores mål, at det skal være enkelt, overskueligt og sjovt at handle hos Gul Strøm. Ud over en pris i den lave ende optjener du i dag også lodder i vores el-spil, hvor du hver måned kan vinde skattefrie kontanter eller f.eks. rejser, oplevelser, elektronik eller dagligvarer.

Dagligt fokus på service

El til lave priser, større gennemsigtighed, god kundeservice og mest muligt konkurrence på det danske energimarked. Det har altid været Gul Strøm mål. Kombinationen af lave priser og høj kundeservice er opskriften på en succes. Derfor er Gul Strøm Danmarks hurtigst voksende energiselskab.

Laver vi fejl? Selvfølgelig gør vi det, men hver eneste dag går vi på arbejde med fokus på at gøre tingene bedre, enklere og mere gennemskueligt. Det gælder hele vejen fra du fx. bliver ringet op af vore telefonsælger til den dag, hvor du eventuelt måtte ønske at skifte leverandør.

Hvis du undervejs processen oplever en fejl, har spørgmål eller føler dig dårligt behandlet, er vi kun et telefonopkald eller en mail væk.

Gul Strøm er den unge udfordrer i et marked, der er præget af store og gamle elselskaber. Da konkurrencen blev givet fri, havde de masser af kunder og penge. Det havde Gul Strøm ikke. Til gengæld er det heller ikke hos os, at direktøren får håndvasket sin luksusbil flyver verden rundt på businessclass. Derfor har vi det fint med at byde de gamle elselskaber op til dans. Vi holder omkostningerne nede for at presse din pris i bund.​