Derfor ringer vi til dig

Vi ringer kun, når vi har fået lov

Telefonopkald er den bedste måde at skabe kontakt med en ny kunde på. I kampagneperioder ringer vores samarbejdspartner rundt til alle dem, som gerne vil høre mere om billig el. Det er vigtigt at understrege, at vi kun ringer op til dem, som aktivt har valgt, at de vil ringes op.

Hvis du står på Robinsonlisten

Vi modtager typisk samtykke til, at vi må tage kontakt, gennem deltagelse i konkurrencer. Personer, der er registreret på Robinsonlisten, deltager i sponsorerede konkurrencer på lige vilkår med personer, der ikke er registreret på Robinsonlisten. Det vil sige, at når man tilmelder sig en konkurrence og krydser af i feltet, at man gerne vil kontaktes af konkurrencens sponsorer, så bliver man kontaktet. Helt efter bogen, da der er givet tilsagn om kontakt.

Gul Strøm og Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden har 24. oktober 2019 udsendt en pressemeddelelse om det bødeforlæg Gul Strøm har accepteret at betale på baggrund af den politianmeldelse, der blev foretaget tidligere på året. Politianmeldelsen gik på uanmodet telefonisk henvendelse til i alt 11 personer i perioden februar 2017 til august 2018.

Det er noget, vi selvfølgelig ser med stor alvor på, hvorfor vi også har accepteret at betale bøden. Hele processen har givet os anledning til at gennemgå og indskærpe vores procedurer grundigt i samråd med vores advokater, så vi netop sikrer, at de samarbejdspartnere vi bruger til bl.a. indhentning af opkaldssamtykker sker på lovlig vis. Vi har derfor også igangsat konkrete tiltag, hvor vi bl.a. har stoppet samarbejdet med flere lead-virksomheder, der indhenter samtykker. Derudover fører vi hyppig kontrol på gyldigheden af indhentede samtykker – og har vi den mindste tvivl om lovligheden, så sletter vi det indhentede samtykke.

Kundeservice

Lukket

Åbningstider

  • Mandag 8:30 - 16:00
  • Tirsdag 8:30 - 16:00
  • Onsdag 8:30 - 16:00
  • Torsdag 8:30 - 16:00
  • Fredag 9:00 - 15:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket