Ofte stillede spørgsmål


Har du spørgsmål i forbindelse med flytningen til vores nye kundesystem, kan du finde yderligere info her
 

Din regning

Din regning

Du kan se og hente kopi af din elregning på Min Side.

Har du spørgsmål til din regning i forbindelse med flytningen til det nye kundesystem, kan du finde yderligere info her.

Betalingsform

Spar penge ved at betale via Betalingsservice. Tilmeld dig på Min Side.

Har du spørgsmål til betalingsformer i forbindelse med flytningen til det nye kundesystem, kan du finde yderligere info her.

Slutopgørelse

Det tager cirka 6 uger at danne en slutopgørelse. Vi udbetaler dit tilgodehavende til din bankkonto, hvis du har penge til gode. Opret dit registrerings- og kontonummer på Min Side.

Er din aftale i forvejen tilmeldt Betalingsservice behøver du ikke at foretage dig noget, vi sørger for at foretage udbetaling af dit tilgodehavende via denne tjeneste.

Har du spørgsmål til slutopgørelse i forbindelse med flytningen til det nye kundesystem, kan du finde yderligere info her.

Forklaring af regning

Se en detaljeret forklaring af din regning her.

Har du spørgsmål til din regning i forbindelse med flytningen til det nye kundesystem, kan du finde yderligere info her.

 

Produktændring eller opsigelse

Ønsker du et andet produkt?

Ring til kundeservice på 70 27 72 10. Telefonerne er åbne mandag til torsdag 8.30 - 16 og fredag 9 - 15.30.

Fejl Skifte

Hvis du mener at der er foretaget et fejlagtigt skifte, skal du ringe til vores kundeservice på telefon 70 27 72 10

 

 

Strømafbrydelse

Tjek følgende inden du ringer

1) Har du betalt regningen? 
2) Er der lys udenfor? 
3) Har du tjekket din sikringstavle? 
4) Hvis du er sikker på at strømafbrydelse så ring på telefon 70 27 77 98.

Genåbning efter manglende betaling

Ring til kundeservice på 70 27 72 10. Telefonerne er åbne mandag til torsdag 8.30 - 16 og fredag 9 - 15.30.

 

Skal du flytte?

Skal du flytte?

Vi sørger for, at din elaftale automatisk følger med over på din nye adresse, ligeså snart du har lavet en adresseændring hos Folkeregistret.

Ønsker du, at vi foretager en tilflytning til den nye adresse tidligere eller senere end flyttedatoen hos Folkeregistret, kan du via Min Side foretage denne tilføjelse.

På Min Side kan du give besked om, at du flytter ind senest 5 hverdage efter flyttedatoen. Det er også her du aflæser din måler i din nye bolig.

Når du flytter fra den gamle adresse kan du give besked om, at du flytter ud senest 5 hverdagedage før flyttedatoen – husk samtidig at aflæse din måler og oplys tællerstanden via Min Side.

Når du fraflytter den gamle adresse, modtager du en slutopgørelse cirka 6 uger efter flyttedatoen. Vær opmærksom på at du hæfter for elforbruget på din gamle adresse, indtil vi har fået besked om din flytning. Husk derfor at melde flytning i tide. På den måde sikrer du, at du kun betaler for dit eget forbrug. Du kommer videre til Min Side ved at klikke her.

Måleraflæsning

Du aflæser din måler på Min Side klik her.

Øvrige spørgsmål

Bliv kunde

Skal jeg selv foretage mig noget praktisk, når jeg skifter til Gul Strøm?

Nej, efter din tilmelding burde alt gå automatisk. Vi står for alt det praktiske og henter dit aftagenummer hos dit selskab. Du kan via Min Side hurtigt indtaste dit aftagenummer, klik her. Aftagenummeret står på din seneste regning eller PBS oversigt og består af enten 11 eller 18 cifre. Dit gamle selskab vil muligvis bede dig om at aflæse din måler, inden du skifter. I så fald sender de en meddelelse til dig.

Jeg ejer ikke min bolig, kan jeg godt skifte til Gul Strøm alligevel?

Ja, det kan du højst sandsynligt. Hvis du har din egen måler, og din regning kommer særskilt til dig, så kan du sagtens skifte selskab. Hvis du betaler din regning over din husleje, så skal du tale med din udlejer eller boligforening om at skifte selskab.

Skal jeg have en ny måler installeret, når jeg skifter selskab?

Nej, du oplever ingen fysiske ændringer ved at skifte selskab og fortsætter helt som normalt. Du får kun en ny og overskuelig regning.

Jeg er ejer af et solcelleanlæg, kan jeg godt skifte til Gul Strøm?

Uanset om du har solceller eller ej, er du velkommen som kunde hos Gul Strøm.

Afregningen af din eventuelle overskudsproduktion foregår på samme måde, uanset hvilket elselskab du har.

Koster det penge at skifte elselskab til Gul Strøm?

Nej, Gul Strøm opkræver ikke gebyr i forbindelse med dit skifte af elselskab og vores arbejde med at foretage skiftet sker gratis. Det koster heller ikke noget, hvis du en dag skulle ønske at skifte væk fra Gul Strøm.

Hvorfor ringer I til mig?

Opsiger I min aftale hos mit nuværende selskab?

Ja. Vi sørger for at kontakte dit nuværende selskab, så du får ophævet din nuværende aftale. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, hvilke betingelser, der gælder for udtrædelse af din nuværende aftale. Det kan betyde et eventuelt gebyr eller en meromkostning for dig.

Er du ny kunde?

Hvordan kommer jeg ind på Min Side?

Det er nemt at få adgang til Min Side. Indtast dit kundenummer eller e-mail, så sender vi dig en mail med direkte adgang til din helt egen Min Side.

På Min Side, får du adgang til dine regninger, mulighed for at vælge betalingsmåde og information om din aftale. Er du ved at flytte kan du med fordel også gøre brug af denne side.

Adgangen modtager du i løbet af et minut. Oplever du problemer med login til Min side, er det typisk fordi vi har en anden e-mail stående fra tidligere – ring til os på telefon 70 27 72 10, så hjælper vi dig godt videre eller send dit spørgsmål længere nede på siden med emnefeltet Min side.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager strøm fra Gul Strøm?

Fra du har tilmeldt dig som kunde hos os, går der 30 kalenderdage fra dags dato, før vi begynder vi at levere strøm til dig. Har du ønsket at blive kunde på en senere dato, flytter du selvfølgelig så vidt muligt til Gul Strøm på den ønskede dato. Når vi ved besked, sender vi en e-mail med den nøjagtige startdato.

Har jeg nogen fortrydelsesret?

Du har som kunde ret til at fortryde aftalen senest 14 dage efter aftalens indgåelse.

Ved fortrydelse skal du inden udløb af fortrydelsesfristen på de 14 dage, give Gul Strøm meddelelse herom. Det gøres ved at kontakte salgsafdelingen på 70 27 36 37.

Hvornår modtager jeg den første regning?

Den første regning sendes i måneden før, vi påbegynder at levere i. Regning nr. 2 sendes i slutningen af måneden før ny periode starter.

Eksempel: Regning nr. 2 for perioden april, maj og juni, vil blive sendt i slutningen af marts måned.

Hvordan tilmelder jeg mig til Betalingsservice?

Tilmeld din regning med det samme til Betalingsservice, så skal du ikke tænke på mere og så sparer det dig også for op til 35 kr. pr. regning. Tilmeld dig via Min Side eller kontakt vores kundeservice 70 27 72 10.

Er du eksisterende kunde

Tjener I penge på andet end handelsomkostningen?

Nej, det gør vi ikke. Der er ingen skjulte gebyrer af nogen art. Den månedlige handelsomkostning er vores eneste indtægt.

Hvordan får jeg udbetalt mit tilgodehavende?

Det tager cirka 6 uger at danne en slutopgørelse. Vi udbetaler dit tilgodehavende til din bankkonto, hvis du har penge til gode. Opret dit registrerings- og kontonummer på Min Side.

Er din aftale i forvejen tilmeldt Betalingsservice behøver du ikke at foretage dig noget, vi sørger for at foretage udbetaling af dit tilgodehavende via denne tjeneste.

Hvor længe er jeg bundet og hvad med opsigelsesvarsel?

Du kan opsige aftalen med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst med virkning 6 måneder efter tidspunktet for aftaleindgåelsen som privat og for erhverv 2 eller 3 år efter aftaleindgåelse, alt efter hvilken aftale der er valgt. Din opsigelse af aftalen skal ske skriftligt enten via e-mail eller brev. Opsiger du aftalen inden for uopsigelighedsperioden, opkræves et gebyr til dækning af omkostninger forbundet med afvikling af aftalen. (Privat kr. 500 og erhverv kr. 1.500) Skift til nyt selskab sker med løbende måned plus én måned. Det er den tid, det tager selskaber at få skiftet en kunde og er den kortest mulige tid.

Afregning af Gul Strøm

Med en indkøbspris-aftale bliver du på din første kvartalsregning aconto faktureret for el og handelsomkostning. Du vil modtage 4 kvartalsregninger om året hvor du afregnes for handelsomkostning, en aconto pris som ligger så tæt på den reelle indkøbspris som muligt og ud fra det forventede forbrug. Én gang årligt modtager du en årsopgørelse, hvor du reguleres for den reelle indkøbspris.

Er der gebyrer?

Se vores Prisblad.

Kundeservice

Lukket

Åbningstider

  • Mandag 8:30 - 16:00
  • Tirsdag 8:30 - 16:00
  • Onsdag 8:30 - 16:00
  • Torsdag Lukket
  • Fredag 9:00 - 15:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket