Septembers vinder – Vivi og Hans

01.09.2017

Vivi og Hans fra Aabenraa vandt 50.000 skattefrie kroner

Sidste år købte Vivi og Hans fra Aabenraa et sommerhus i Hvide Sande. Gul Strøm havde leveret strøm til den tidligere ejer på adressen, så derfor fik ægteparret automatisk et tilbud om at fortsætte aftalen.

“Vi kendte ikke meget til elmarkedet, men kunne se, at prisen så fornuftig ud, så derfor valgte vi at sige ja,” siger Vivi.

Det valg har hverken hende eller ægtemanden fortrudt. Og da slet ikke, da Gul Strøm kom forbi med 50.000 skattefrie kroner – det kontante bevis på, at Vivi og Hans vandt denne måneds hovedpræmie i Gul Strøms El-Spil.

“Det er vigtigt for mig, at regningen er til at gennemskue.”

“Vi skal i gang med at renovere et badeværelse i vores hus og så har vi et par voksne sønner, som vi gerne vil give en lille gave,” siger Vivi og Hans.

Siden Gul Strøm ringede til dem for at fortælle, at de havde vundet, har ægteparret talt med flere venner og kolleger om strøm – Gul Strøm. Både om muligheden for at vinde men også gennemskuelighed.

“Strøm er nok ikke det, vi går mest op i hverdagen, men for mig er det vigtigt, at regningen er til at gennemskue og jeg kan spare lidt. Jeg ved godt, at det meste af regningen er afgifter, men derfor kan man jo godt spare hvor man kan,” siger Vivi, der til dagligt arbejder i en bank.