Oktobers vinder - Danny

01.10.2017

Overraskelsen var til at tage og føle på, da Gul Strøm bankede på hos Danny i Nykøbing Sjælland. Danny var lige kommet hjem fra arbejde og havde ikke den fjerneste ide om, hvad der ventede ham: 50.000 kontante og skattefrie kroner som vinder af El-Spillet i oktober.

“Lige for tiden går jeg og arbejder inde i Nationalbanken, hvor de skal have flyttet den gamle seddelpresse. Derinde har de en guldbarre, som man kan få lov til at løfte. Jeg stod med den i hånden i dag. Men det her da meget vildere,” siger den 34-årige maler.

Danny har været kunde hos Gul Strøm i tre år. I hverdagen går han ikke rundt og tænker alverdens over strøm. Kun, når konkurrenterne ringer.

“Tidligere i dag holdt jeg en guldbarre i hånden, men det her er da meget vildere.”​

“Jeg blev faktisk ringet op i dag. De sagde, at de kunne gøre det billigere, men de aner jo ikke, at jeg er kunde hos Gul Strøm. Derfor ved de jo heller ikke, hvad jeg betaler, så jeg sagde pænt nejtak,” siger Danny.

Og hvad kan man så bruge 50.000 kr. på? Jo, tanken skal nok lige bundfælde sig, men et godt bud er blandt andet noget med hestekræfter.

“Ungerne og jeg er ret vilde med motorer. Vi har blandt andet en ATV, som vi kører ræs med i haven. Og så har jeg et par gode kammerater. Vi kan godt li’ at tage ud sammen – uden koner og unger. I næste måned er der et gokart-ræs i Holbæk. Jeg kunne godt forestille mig, at det bliver mig, der giver der,” siger Danny.