Oktober vinder - Pernille

01.10.2018

En oktobervinder kræver en oktoberfest. Derfor havde Gul Strøms knallertsbøller – De Gule Svin – kørt knallerterne i vinterhi, lejet en flot gammel tivolibus, allieret sig med tyrolerorkestret The Bier Hunters og tilsat det hele øl af egen aftrapning og kontanter. Masser af kontanter!

Derfor var da også lutter smil og højt humør, da Gul Strøm var en tur forbi Esrum. Tæt på byens hovedattraktion, det gamle cistercienserkloster, i hovedgaden bor Pernille, 38, sammen med sine to børn og en lille hund. Pernille har været kunde hos Gul Strøm i fire år. Hun er vinder af hovedpræmien i oktoberudtrækningen af El-Spillet.

Hvis der overhovedet havde været antydning af ulvetime hos ungerne og stress med aftensmaden, forsvandt det hurtigt. Pernille var et stort, overrasket grin.

“Er det seriøst,” grinede hun med store øjne, da det massive seddelbund blev afleveret. Det var det selvfølgelig og i løbet af ingen tid blev forhaven fyldt med nysgerrige naboer og kvarterets unger, der dansede Fortnite Dance til tyrolermusik.

Festen sluttede med “Du burde købe dig en tyrolerhat.” Det bliver nok ikke lige det, Pernille bruger pengene til…