Simon fra Aarhus vandt 50.000 skattefrie kroner

01.10.2020

Simon fra Aarhus vandt 50.000 skattefrie kroner

Denne gang blev det en heldig aarhusianer, der løb med gevinsten på 50.000 skattefrie kroner i vores Elspil.

Simon er 32 år og har været kunde hos Gul Strøm lige så længe, han kan huske. Han arbejder til dagligt i en butik, der sælger Hi-Fi, og musik fylder også meget i lejligheden på Langenæs, hvor Simon bor sammen med sin kæreste. Foruden musikken er Simons store interesse kampsport, men han ser også altid frem til de regelmæssige aftner med rollespil ved spisebordet.

Simon var overrasket, men også temmelig skeptisk, da han modtog beskeden om, at han havde vundet den store pengepræmie.

”Da jeg fik beskeden, gik jeg ind på Gul Strøm’s hjemmeside og kiggede på de andre kunders udtalelser, og da jeg var overbevist om, at det godt kunne være rigtigt, ringede jeg til kundeservice, hvor en sød pige kunne fortælle mig, at det faktisk var rigtigt! Så jeg løb ind og hoppede op i sengen, hvor min kæreste stadig lå og sov og fortalte hende, at jeg havde vundet 50.000 kroner! Da hun langt om længe stod op, troede hun, at det var noget, hun havde drømt,” fortæller Simon og griner.

”Det skal helt sikkert fejres, men vi har ikke bestemt os for hvordan endnu. Men mon ikke vi starter med en middag på en god restaurant.”

Hvad pengene skal bruges på, ved Simon ikke præcis endnu, men han tænker stort.

”Måske en rejse langt væk sammen med kæresten, når der igen bliver mulighed for det, eller det kan være, at det bliver et tilskud til noget endnu større. Det vil tiden vise.”

Voxpop fra strømmens verden

Vi elsker strøm – og elsker at høre om, hvad vores kunder bruger strøm til. Derfor spørger vi vores vindere om, hvilket elapparat de ikke kan leve uden. Her er Simons svar:

”Hjemme hos mig er computeren helt uundværlig til alle mulige kreative skriverier, men også mit anlæg vil jeg have svært ved at undvære.”