Connie fra Varde vandt 50.000 skattefrie kroner

01.05.2020

Connie fra Varde vandt 50.000 skattefrie kroner

Coronakrisen har påvirket os alle, men for Connie fra Varde har de seneste måneder været særligt turbulente. Hun blev i forbindelse med nedlukningen af Danmark afskediget fra sit job som buschauffør for fysisk og psykisk handicappede skolebørn. En trist besked at få i en i forvejen usikker tid. Genåbningen af skolerne betød dog, at Connie blev genansat, så hun nu igen kan hjælpe børnene til og fra skole.

”Det var dejligt at kunne tage på arbejde igen, men jeg holder naturligvis mere afstand og er samtidig meget omhyggelig med rengøring og hygiejne,” fortæller Connie.

Beskeden om at hun havde vundet 50.000 skattefrie kroner i Gul Strøms Elspil blev endnu en kærkommen overraskelse. Hun har været Gul Strøm kunde siden 2014, men havde aldrig drømt om, at det skulle blive hende, der vandt hovedpræmien i Elspillet.

”Jeg ringede til Gul Strøm, for at høre, om det var rigtigt nok. Jeg har modtaget flere svindel e-mails, så ville lige være helt sikker. Men den var god nok! Så det skal fejres med noget god mad. Vi kan jo ikke gå ud og spise, så det bliver nok take-away fra en af byens gode restauranter.”

Connie er 45 år gammel og alenemor til to teenagepiger, som også kommer til at nyde godt af pengepræmien.

”Jeg vil give børnene en bærbar computer hver og gemme resten af pengene, da vi længe har snakket om, at vi gerne vil en tur til Disneyland i Paris. Det må nok vente til coronavirussen er overstået, men nu er der da penge til det.”

Voxpop fra strømmens verden

Vi elsker strøm – og elsker at høre om, hvad vores kunder bruger strøm til. Derfor spørger vi vores vindere om hvilket elapparat, de ikke kan leve uden. Her er Connies svar:

”Jeg kan ikke leve uden min vaskemaskine, for når man har to børn, en hund og en hest, bliver tøjet hurtigt og tit beskidt.”

Se alle de andre heldige maj-vindere

1 x gavekort til Magasin (værdi kr. 2.000)

F. Pedersen

5 x gavekort til Elgiganten (værdi kr. 600)

B. Schrøder

J. Storm

M. Menigatti

J. Christiansen

S. Hauser

7 x gavekort til Ikea (værdi kr. 500)

K. Sørensen

A. Jebach

E. Hucko

K. Borup

R. Elverdam

M. Mycek

S. Pedersen

 

1 x gavekort til Kop&Kande (værdi kr. 500)

P. Madsen

10 x gavekort til MacDonalds (værdi kr. 100)

M. Nielsen

C. Nielsen

B. Dockweiler

M. Møller-Jensen

M. Dimple

A. Falkesgaard

B. Sveinbjørnsson

M. Mampouya-Kilele

P. Jensen

N. López