Junis vinder - Trine

01.06.2017

Dyb skepsis blev afløst af høje grin, da Trine som den første vandt kontantpræmien på 50.000 skattefrie kroner i Gul Strøms El-Spil.

“Min første tanke, da Gul Strøm ringede var, at det lød for godt til at være sandt. Jeg kunne simpelthen ikke tro på det. Jeg var dybt skeptisk og ringede til kundeservice for at høre, om det kunne være rigtigt. Selvom de bekræftede det, var jeg alligevel ikke helt sikker. Jeg tror først, at det rigtigt er gået op for mig nu, hvor jeg sidder med alle pengene,” siger Trine, 44, da Gul Strøm besøger hende i den hyggelige landejendom i udkanten af Vejle.

Huset købte og renoverede hun sammen med sin mand. I dag bor hun der alene sammen med sine tre børn.

“Strøm er strøm. Det er vigtigt, at det virker, men det er ikke noget, jeg går og tænker meget over i hverdagen. Hos Gul Strøm fungerer det helt uden problemer.”

“Som alenemor falder pengene helt sikkert på et tørt sted. Lige nu har jeg ikke besluttet mig for, hvad de skal bruges til. Ungerne skal nok forkæles lidt. Måske skal vi bruge pengene på en ferie eller måske skal jeg skifte den leasede bil ud med min egen,” siger Trine.

Eller måske skal pengene bruges som hjælp til mursten.

“Vi bor et godt stykke væk fra børnenes skole. Derfor bruger jeg en del tid på at hente og bringe, så jeg er på nedsat tid. Hvis vi kommer tættere på skolen, kan børnene cykle og jeg kan gå op på fuldtid,” siger Trine, der er uddannet drivhusgartner men nu arbejder i en produktionsvirksomhed.

“Mine kolleger overhørte samtalen, da Gul Strøm ringede og fortalte, at jeg havde vundet. De var pænt nysgerrige efter at finde ud af, om jeg virkelig havde vundet eller nogen tog pis på mig,” siger Trine.