Junis vinder – Martin

01.06.2018

Martin er vild med rock – og især danske Volbeat. Han har været til koncert med bandet 48 gange og selvom dåbsattesten kun godt og vel har slået 42 år, har Martin allerede bestilt sin gravesten. Sort granit med Volbeats logo i bladguld.

Derfor var det da også oplagt, at Gul Strøms præmieteam iførte sig læderveste og rygmærker, da det glade budskab om, at han er hovedvinder i El-Spillets junitrækning, skulle overbringes.

“Pengene skal i banken. Jeg sparer op til en husbåd. Eller de fleste af pengene … For jeg bliver sgu nok nødt til at fejre det her.”​

Desværre var Martin ikke hjemme, da De Gule Svin svingede forbi huset i Hedehusene. Det var til gengæld en nabo, der ringede og advarede Martin om, at han havde besøg af nogle rockere. Heldigvis er Martin ikke en, der gemmer sig. Han satte sig resolut i bilen og ledte efter De Gule Svin.

På en landevej i Hedehusene fik Martin at vide, at han havde et udestående med Gul Strøm. 50.000 skattefrie kroner i hans favør! Der gik et øjeblik, inden den 42-årige maler, der har været kunde hos Gul Strøm siden 2013, fangede budskabet, men så blev der ellers givet frit løb for følelserne.

“Sådan! Sådan, mand,” råbte Martin, så lyden af fuglefløjt og Puch Maxi’er blev fuldstændigt overdøvet. “I kommer sgu da ikke bare og afleverer 50.000 på den her måde. Det er fuldstændigt sindssygt. Jeg har sgu da aldrig vundet noget før.”