Rasmus fra Aarhus vandt 50.000 skattefrie kroner

01.01.2020

Rasmus fra Aarhus vandt 50.000 skattefrie kroner!

For mange er januar langt fra at være yndlingsmåneden. Men for Rasmus fra Aarhus, der har været Gul Strøm-kunde siden 2013, er holdningen anderledes. Ud over at kunne fejre sin 38 års fødselsdag endte han nemlig med at vinde månedens hovedpræmie i Elspillet på 50.000 skattefrie kroner. Slet ikke dårligt for en januar!

Rasmus er netop i gang med at afslutte grundforløbet på gastronomuddannelsen på Aarhus Tech og er ved at finde en elevplads på en restaurant. Madlavningen fylder derfor utroligt meget i hans hverdag, men det er heldigvis også hans hobby.

”Når jeg har fri eksperimenterer jeg i køkkenet – og øver mig generelt, så jeg engang kan blive en dygtig kok,” fortæller Rasmus.

Det er da også i den kulinariske retning, Rasmus tænker, når præmien skal gøre gavn.

”Jeg skal helt sikkert bruge nogle af pengene på gastronomiske oplevelser sammen med min kæreste, som nærmest er mere madglad, end jeg er. Så jeg vil forkæle hende – og mig selv – på nogle besøg på de finere restauranter. Og så kunne jeg måske også godt finde på at opgradere noget af mit aldrende køkkenudstyr.”

Stort tillykke herfra og bon appétit til Rasmus!

Voxpop fra strømmens verden
Vi elsker strøm – og elsker at høre om, hvad vores kunder bruger strøm til. Derfor er vi begyndt at spørge vores vindere om, hvilket elapparat, de ikke kan leve uden. Her er Rasmus’ svar.

”Jeg har for ganske få måneder siden anskaffet mig en rigtig god ismaskine. Jeg kunne dog højst sandsynligt godt leve uden den, men den er for tiden mit absolut yndlings elapparat!”

Se alle de andre heldige januar-vindere

1 x Gavekort til IKEA (værdi kr. 5.000)

L. K. B. Kofod

3 x Gavekort til Kop & Kande (værdi kr. 500)

P. Matthäi

G. Jensen

T. Petersen

5 x Gavekort til H&M (værdi kr. 500)

L. S. Kristensen

A. E. Brunton

T. J. D. Lund

B. M. V. Hove 

S. S. Hayt

10 x Gavekort til biograftur for 2 personer til Nordisk Film Biografer inkl. gufbillet (værdi kr. 299)

F. Pingel

L. Nielsen

R. Grigaliuniene

T. Nielsen

L. R. Nielsen

N. O. A. Johansen

K. M. D. Frennung

H. H. Harboe

A. Astrup

K. Konge