Ditlev fra Faaborg vandt 50.000 skattefrie kroner

01.02.2021

Ditlev fra Faaborg vandt 50.000 skattefrie kroner 

”Kan det nu også passe?” spurgte Ditlev flere gange, da han fik beskeden om, at han var den heldige vinder af 50.000 skattefrie kroner. Han kendte ikke til Elspillet, og måske derfor havde han svært ved at tro på den gode nyhed.

”Da min kone, mellem to møder på hjemmekontoret, fik at vide, at vi havde vundet de mange penge, hoppede hun begejstret op af stolen og udbrød, at det da var en fantastisk nyhed!”

Og det var måske en særlig god nyhed netop i denne tid, hvor Ditlev og hans kone leder efter et nyt hus.

”Pengene skal ind og stå trygt og godt i banken, indtil vi finder det rette hus. Og så skal der nok blive masser af ting at bruge dem på.”

Ditlev er 63 år og bor i Faaborg på Sjælland. Til daglig er han kreativ chef i en større dansk møbelvirksomhed, men det er de klassiske biler, der er hans store passion.

”Min interesse for klassiske biler livede op igen efter, jeg solgte min elskede Alfa Romeo Spider. Det blev jeg desværre nødt til, da jeg har Parkinsons, hvilket gjorde det svært at køre med manuelt gear. Måske kan jeg finde en ny sjov bil med automatgear, som kan give passionen liv og mig vind i håret igen!”

Den kontante gevinst fejrede Ditlev på bedste corona-manér sammen med sin kone, en god kop the og lidt Summerbird chokolade.

”Vi smækkede fødderne op i sofaen, og nød tanken om, at der snart tikker en god slat penge ind på kontoen. 50.000 kroner er jo rigtig mange penge!”

Voxpop fra strømmens verden

Vi elsker strøm – og elsker at høre om, hvad vores kunder bruger strøm til. Derfor spørger vi vores vindere om, hvilket elapparat de ikke kan leve uden. Her er Ditlevs svar:

”Det elapparat jeg ikke kan undvære er en god støvsuger, for den hjælper mig med at sørge for et godt indeklima!”