Maria fra Dyssegård vandt 50.000 skattefrie kroner

01.08.2020

Maria fra Dyssegård vandt 50.000 skattefrie kroner

Maria er 36 år og bor i en lejlighed i Dyssegård nord for København. Til daglig arbejder hun som social og sundhedsassistent på et plejehjem for personer med alkoholrelateret demens på Vesterbro.

På trods af at Maria har været kunde hos Gul Strøm i seks år, havde hun aldrig hørt om Elspillet. Derfor var det en noget overrasket Maria, vi snakkede med i telefonen, da hun fik at vide, at hun havde vundet 50.000 kroner.

”Jeg havde godt set de to mails, I havde sendt, men jeg var sikker på at, det var fup. Men hvor er det vildt, at jeg har vundet. Jeg vinder ellers aldrig noget,” fortæller Maria begejstret.

”Det første jeg gjorde, da jeg havde snakket med jer, var at ringe til mine forældre. De blev meget glade på mine vegne. Min søster ved det ikke endnu, men jeg tænker, at jeg vil invitere hende med ud og spise, så vi kan fejre det.” 

Da Maria blev spurgt, hvad de 50.000 kroner skulle bruges på, var der ikke lang betænkningstid.

”Pengene falder virkelig på et tørt sted. Jeg har længe villet renovere min lejlighed, så nu kan jeg få gjort noget ved det. Og så ville det jo også være fint, hvis der også var lidt til opsparingen. Men nu må vi se.”

Voxpop fra strømmens verden

Vi elsker strøm – og elsker at høre om, hvad vores kunder bruger strøm til. Derfor spørger vi vores vindere om, hvilket elapparat de ikke kan leve uden. Her er Marias svar:

”Jeg ville nødig skulle klare mig uden mit glattejern, og hvis jeg så også kunne snige kaffemaskinen med, så er jeg godt kørende.”