Aprils vinder – Trine

01.04.2018

Fyldt chokolade vil fremover have en helt ny betydning for Trine. Gul Strøm kørte nemlig fra København til Grindsted for at overraske hende med et påskeæg. Et ganske særligt et – proppet til bristepunktet med 50.000 skattefrie danske kroner.

“Hvor møj ligger der så der?” spurgte Trine, da hun fik hul på ægget. “50.000? What! Hold da op! Tak! Jeg har aldrig prøvet at stå med så mange kontanter i hænderne før.”

Gul Strøm måtte på lidt af en omvej for at overbringe præmien. Hverken 22-årige Trine eller hendes forlovede, Morten, var hjemme i lejligheden i Grindsted. Efter noget ventetid foran lejligheden, besluttede Gul Strøms udkørende præmieteam sig for at ringe til Trine.

“Nu er der i hvert fald råd til at holde barnedåb – og mere til…”

Hvad hun, hendes forlovede og forældrene talte om i den halve times tid, det tog at nå frem, ved vi ikke, men spændingen var til at tage og føle på. Derfor var den første følelse, der kunne aflæses i Trines ansigt måske nok skuffelse over at få et påskeæg. Da ægget klækkede og pengene væltede ud, var der væg-til-væg smil over hele hovedet.

Dagen efter Gul Strøms besøg havde Trine foreløbig sidste arbejdsdag i børnehaven. Hun og Morten skal være forældre, så nu skal barslen bare nydes.