Tine fra Korsør vandt 50.000 skattefrie kroner

01.04.2020

Tine fra Korsør vandt 50.000 skattefrie kroner

Hjemme hos Tine i Korsør er tiden nærmest – som hos mange andre – gået i stå på grund af coronakrisen og nedlukningen af Danmark. Så da hun modtog beskeden om, at hun havde vundet 50.000 skattefrie kroner i Gul Strøms Elspil, blev der pludselig rusket op i hverdagens trummerum.

”Det er vildt overvældende det hele, og jeg kan næsten ikke tro på, at jeg har vundet,” fortæller Tine.

Faktisk troede Tine, at e-mailen fra Gul Strøm med beskeden om at hun var april-måneds hovedpræmievinder, var spam. Så den blev arkiveret lodret. 

”Men jeg kunne alligevel ikke rigtig få den mail ud af hovedet. Så min mand og jeg gik på Gul Strøms hjemmeside, og her kunne vi jo se, at den var god nok!”

Tine er 29 år gammel og skulle for nylig været startet som kassedame i Rema1000. Det fik coronakrisen dog sat en brat stopper for, og planen er nu, at hun skal starte i sit nye job, når Danmark igen bliver lukket op. Det glæder hun sig til, og mens hun venter på at komme i gang, forsøger hun at få tiden til at gå derhjemme.

”Jeg tager mine forholdsregler og er nærmest kun ude, når jeg skal handle ind. Jeg snakker dog stadig meget med mine venner, men for tiden foregår det via Discord. Det er ret hyggeligt og hjælper til at få tiden til at gå.”

For Tine betyder de 50.000 kroner, at hende og hendes mand pludselig kan gøre noget ved deres ønske om at rykke teltpælene op og flytte til et andet sted. Så de er allerede godt i gang med at drømme sig videre.

Voxpop fra strømmens verden
Vi elsker strøm – og elsker at høre om, hvad vores kunder bruger strøm til. Derfor er vi begyndt at spørge vores vindere om, hvilket elapparat, de ikke kan leve uden. Her er Tines svar.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at det elapparat jeg ikke kan leve uden er mit køleskab.”

Se alle de andre heldige april-vindere

1 x gavekort til Bauhaus (værdi kr. 2.000)

A. Torp

5 x gavekort til Magasin (værdi kr. 500)

A. Gervig

F. Petersen

M. Jensen

G. Bak

H. Zaman

5 x gavekort til Skjold Burne (værdi kr. 400)

E. Jeberg

T. Jensen

A. Hoffmann

J. Christiansen

J. Oenema

 

10 x gavekort til Mofibo (værdi kr. 387)

T. Søndergaard

H. Lodahl

C. Sennels

M. Mortensen

P. Røhmann

W. Schmidt

B. Jensen

A. Sørensen

S. Ottesen

E. Nielsen