El og naturgas til priser, der er til at overskue - Bliv kunde nu

Enkelt og til at overskue

Som alle andre energiselskaber handler Gul Strøm el og gas på de nordiske børser, Nordpool og Gaspoint Nordic. Forskellen på os og de andre er, at Gul Strøm sælger energien videre til dig til priser, du kan overskue og gør det nemt for dig at skifte. Gul Strøm klarer alt det praktiske omkring dit skifte.
Gul Strøm sælger el og naturgas til priser, der er til at overskue. Vi ved at vores kunders behov er forskellige. Derfor tilbyder vi flere forskellige modeller. Du vælger selv, om du ønsker at handle til indkøbspris, hvor priserne varierer, have prisen på forbruget låst fast de næste seks eller 24 måneder, eller kende din samlede pris på forhånd. Skift til Gul Strøm – så ved du, at du altid køber el og gas til den rigtige pris.
Gul Strøm - ung og erfaren

Gul Strøm blev etableret i 2013. Vi er et 100 pct. danskejet selskab. Ejerkredsen er den samme, som har drevet Natur-Energi siden 2008, så selvom Gul Strøm “kun” har været i markedet i tre år, er vores erfaring, viden og indsigt om markedet betydeligt ældre. Det er nemt er blive kunde os Gul Strøm, du kan læse her hvordan. Sådan bliver du kunde.

Da Gul Strøm startede var der ét produkt på hylden: Strøm til indkøbspris + en månedlig handelsomkostning. Siden er der sket meget. Ud over strøm, sælger Gul Strøm i dag også naturgas. Vi ved at vores kunders behov og ønsker er forskellige og har derfor også udvidet produktlinjen, så vi tilbyder flere betalingsmodeller. Du vælger f.eks. selv, om du vil følge udsvingene på energibørserne eller låse priserne fast. Gul Strøms produkter.

Dagligt fokus på service

Vi vil sikre dig billig el og gas, større gennemsigtighed, god kundeservice og mest mulig konkurrence på det danske energimarked. Det har været Gul Strøms mål fra første dag.

Lave priser og høj kundeservice er opskriften på en succes. Derfor er Gul Strøm Danmarks hurtigst voksende energiselskab. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke begår fejl. Det gør vi, men vi har hver dag fokus på, at gøre tingene bedre, enklere og mere gennemskueligt.

Det gælder hele vejen fra vores telefonsælger ringer til dig til den dag, du eventuelt måtte ønske at skifte leverandør. Hvis du undervejs i processen oplever en fejl, har spørgsmål eller føler dig dårligt behandlet, er vi kun et telefonopkald eller en mail væk. Læs mere her.

Gul Strøm agerer i et marked, der er præget af gamle monopolselskaber. Da konkurrencen blev givet fri, startede de med kunde- og pengetanken fuld. Det gjorde Gul Strøm ikke. Vi udfordreren, der byder de tunge monopoler op til dans. Derfor er det heller ikke os, du ser sponsere hverken stadions eller landshold. Vi holder omkostningerne nede for at presse dine energipriser i bund.

Over 50.000 husstande er
allerede skiftet til gul strøm


BLIV KUNDE